Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el projecte 'Impuls de l'SLO', per millorar l'atenció a persones en recerca de feina

El programa, que compta amb diferents tallers i serveis per als usuaris, també vol impulsar el servei d'intermediació laboral amb les empreses.

L'Ajuntament, a través del Servei Local d'Ocupació de Ripollet Impulsa, ha iniciat el projecte 'Impuls del SLO de Ripollet', amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones en situació de recerca de feina i impulsar el servei d'intermediació laboral amb les empreses. Aquest projecte compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023. Des d'ara i fins a finals de l'any vinent, s'espera atendre un mínim de 50 persones. Ja s'han iniciat els tallers setmanals d'alfabetització digital i al gener ho faran els tallers sobre competències transversals, que faciliten la recerca de feina. 

El Servei Local d'Ocupació s'ha reforçat, ampliant els recursos tècnics per optimitzar els processos d'acollida, inscripció, orientació i seguiment laboral. A finals d'octubre s'han posat en marxa els tallers setmanals de competències digitals bàsiques i aviat ho faran els tallers quinzenals prelaborals, on es treballaran competències transversals, com ara la responsabilitat, la comunicació, l'autoestima i els hàbits de treball, que augmentaran les possibilitats d'èxit en el procés de recerca de feina de les persones participants. 

Intermediació i seguiment a empreses i participants 

D'altra banda, per impulsar i fomentar el servei d'intermediació laboral es reforçarà l'assessorament tècnic a les empreses, donant suport en la definició del perfil professional de les vacants i desenvolupant les accions pertinents per millorar l'ajust competencial de la persona candidata al lloc de treball. A més, s'augmentaran les accions de seguiment amb les empreses i persones inserides per comprovar l'evolució i adaptació al lloc de treball. 

Les persones interessades a participar-hi, poden posar-se en contacte amb el personal de Ripollet Impulsa al telèfon 935 807 642 o a l'adreça orientacio@ripollet.cat. 

NdP/MM