Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés participatiu del nou Pavelló d'Esports

A finals del mes de febrer, la Diputació de Barcelona va lliurar el Pla de viabilitat del nou Pavelló d'Esports a Ripollet, sol·licitat a través del Catàleg de Diputació i, en aquests moments, s'està duent a terme el procés participatiu per elaborar el seu pla d'usos.

Tal com es posa de manifest en el Pla d'Instal·lacions Esportives de Catalunya (PIEC) i al mateix estudi de la Diputació, el municipi requereix un nou equipament esportiu. A més, l'establiment dels plantejaments previs i els estudis d'un nou Pavelló d'Esports formen part del Pla d'Acció Municipal 2019-2023.

Des de l'inici del procés de participació L'esport, en marxa!, s'han anat estudiant les necessitats de les entitats esportives actuals, i ara ha arribat el moment de conèixer també les propostes de la ciutadania a través d'una enquesta que es pot omplir al web ripollet.cat fins al 27 de juny, de la mateixa manera que es va fer amb altres equipaments, com la futura Biblioteca Central.

A banda de l'enquesta, el procés participatiu contempla altres accions, com dinàmiques de grup amb la gent gran, entitats esportives, professorat d'educació física, AFAS i la taula de diversitat funcional. Un cop realitzat tot el treball de camp, s'elaborarà la redacció de l'avantprojecte, que està previst que es lliuri a l'Ajuntament a finals d'aquest mes de juny.

NdP