Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emotiva inauguració de l'exposició fotogràfica pòstuma de Carme Aldana

Tracta sobre la feina dels sanitaris de l'Hospital Clínic de Barcelona, on va ser atesa del càncer fins a la seva mort, el passat mes de maig. Aquest dissabte va tenir lloc la presentació, en presència d'amics, familiars i entitats amb què havia col·laborat.

ripollet-cul-carme-aldana-afocer-expo-080723-22.JPG

Aquest passat dissabte 8 de juliol va tenir lloc l'acte de presentació de l'exposició pòstuma de Carme Aldana "Escala 5, planta 4" a la Sala d'Art del Centre Cultural, organitzat per AFOCER.

L'acte va estar marcat per l'emoció i el respecte cap a Carme Aldana, autora de les fotografies i que va morir el passat mes de maig, a causa del càncer. Ella no va poder enllestir el seu projecte, però ho va deixar tot preparat perquè aquesta exposició s'acabés fent. La seva voluntat era que l'entitat AFOCER, de la qual formava part, l'organitzés. I així va ser. El recull de fotografies de Carme Aldana homenatja els treballadors de l'Hospital Clínic de Barcelona, amb imatges que retraten el dia a dia de la seva feina al costat de les persones malaltes.

El diumenge cap a tres quarts de cinc de la tarda va començar a arribar gent a una petita i acollidora sala a la primera planta del Centre Cultural de Ripollet, on va tenir lloc la inauguració i on està instal·lada l'exposició. L'acte va començar amb una introducció per part de dos membres de l'agrupació, els quals entre llàgrimes, van retre homenatge a Carme Aldana i van explicar de què anava l'exposició i el significat que va voler transmetre.

Tot seguit va parlar el regidor de Cultura Roger Bayó, qui es va mostrar orgullós de la tasca duta a terme per l'autora i va felicitar l'organització pel nivell de qualitat de les seves obres.

Després d'un intens i emotiu aplaudiment per part de totes les persones presents, la gent es va anar movent pel seu compte, seguint el recorregut observant les fotografies. Mentrestant, familiars i amics de Carme Aldana s'abraçaven i compartien paraules de record cap a la fotògrafa.

Redacció ripollet.cat - RB

ripollet-cul-carme-aldana-afocer-expo-080723-5.JPG