Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Wild Mamas presenten nou disc acompanyats d'artistes convidats i molta adrenalina

Els Wild Mamas estrenen el seu nou disc, "Monkey In The Kitchen", en format vinil i carregat d’adrenalina. Els autors de Ripollet Kapital, la banda de rock&roll garage de Ripollet presentarà el seu treball aquest divendres, 9 de juliol, al Teatre Auditori, acompanyada d’artistes i sorpreses. En parlem amb Miguel Medina, guitarra i veu, i Aleix Monzó, baix, per a La Contra de "lallana" de juliol.

La formació dels Wild Mamas.
La formació dels Wild Mamas

WILD-MAMAS-07-2021.jpg

L'Aleix Monzó, baix i Miguel Medina, guitarra i veu, presentant el disc a Ripollet Ràdio

Com ha estat la gestació d’aquest disc?
A.M. Nosaltres ens hem encarregat de la gravació i la producció. Ha estat un disc cuinat a casa i entre nosaltres i amb els nostres amics, com ens agrada.
M.M. El vam gravar fa un temps als estudis de Kanyapollet, als Locals d’Assaig de Ripollet, abans que el Raúl Medina marxés a Mèxic, perquè quan tornés ja tinguéssim feta la promo i els concerts buscats. L’ha produït i masteritzat Jorge Explosión, als estudis Circo Perroti de Gijón i la discogràfica Sweet Grooves Records s’ha interessat per nosaltres i ens està portant la distribució i la promoció.

Quanta adrenalina hi ha en aquest disc?
A.M. Respecte al primer disc, hi cançons més tranquil·les, però continua tenint molta adrenalina.

Què significa per a vosaltres la figura del “monkey”, el mico?
A.M. Representa els nostres valors.
M.M. El mico i la mama són el més primitiu i el que impulsa les nostres inquietuds més bàsiques i divertides.

Incorporeu la figura femenina.
A.M. L’Ona Osuna, que ja havia col·laborat amb nosaltres, entra al grup de forma estable. Està estudiant piano al Liceu i té ganes de posar el seu granet de sorra i estem convençuts que ho farà molt bé.
M.M. La tindrem a l’actuació del Teatre Auditori del dia 9. I també hem de dir que el teclat del disc el vam gravar amb la Laura Díaz i que comptem amb la Sara Medina com a il·lustradora dels dos discos, perquè ens agrada molt el que fa.

Com us definiu en el tema de la llengua?
A.M. És un debat sempre obert i totes les llengües ens donen coses molt positives. Hi ha cançons que requereixen l’anglès, per l’estil i altres que són castellà o català per fer arribar millor el missatge.
M.M. No ens tanquem a res, però sí que és veritat que ens agradaria compondre més en català i castellà.

Què ens podeu dir del concert del dia 9 al Teatre Auditori?
A.M. Estem contents perquè ja podrem tenir el 70% d’aforament al teatre.
M.M. Farem un show una mica diferent d’un concert normal, perquè comptarem amb amics que cantaran coses amb nosaltres, gent de Ripollet i de fora. Hi haurà a col·laboracions molt divertides i alguna cosa esbojarrada i és tot una mica sorpresa.

RESERVA D'INVITACIONS EN AQUEST ENLLAÇ.

wild-mamas-monkey-in-the-kitchen-2021.jpg