Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els representants del CPA Ripollet estan preparats per debutar al Campionat del Món

Clàudia Aguado, Llorenç Álvarez i Carla Escrich, que és entrenada per Janet Ruiz, lluitaran per les medalles al Campionat del Món de Patinatge Artístic que se celebra a Asunción (Paraguai) fins al pròxim 9 d'octubre.

Font: Real Federación Española de Patinaje..
Font: Real Federación Española de Patinaje.

 

cpa-mundial-paraguai-011021.jpg

 

Els dos representants del Club Patinatge Artístic Ripollet estrenaran aquests pròxims dies la seva participació en el Campionat del Món, que se celebra al Paraguai. Aquest diumenge, 3 d'octubre, inicia la competició la patinadora júnior Clàudia Aguado, proclamada campiona d'Espanya el mes de juliol, que arrancarà en l'estil lliure amb el programa curt. Dimarts vinent, 5 d'octubre, acabarà la seva participació amb els programes llargs.

Dilluns 4 serà el torn de Llorenç Álvarez, el recent campió d'Europa, que competirà en la dansa lliure fins al dimecres 6 d'octubre.

Destaquem també Carla Escrich, entrenada per Janet Ruiz, del CPA Ripollet, que participarà en la modalitat lliure a partir de dimecres 6, amb programes curts, i fins al divendres 8, on mostrarà els programes llargs.

Paraguai i la seva capital, Asunción, es convertiran aquests dies en l'epicentre del patinatge artístic mundial. El Campionat del Món es disputa del 29 de setembre fins al 9 d'octubre. Es pot consultar el programa oficial de la competició en aquest enllaç, i també es pot veure totes les actuacions en directe a través del portal web World Skate TV.

JS