Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els representants del CPA Ripollet aconsegueixen dues medalles més d'argent en el Mundial de Patinatge Artístic

Kilian Gomis i Carla Escrich queden subcampions del món en categoria sènior d'Estil Lliure. La ripolletenca Claudia Aguado protagonitza una gran remuntada i es queda a les portes d'una altra medalla per al club ripolletenc.

Foto: Raniero Corbelletti/Real Federación Española de Patinaje.
Foto: Raniero Corbelletti/Real Federación Española de Patinaje

El Campionat del Món de Patinatge Artístic disputat aquests dies a Ibagué, Colòmbia, acabarà aquest dissabte, 30 de setembre, amb un gran balanç per als membres del CPA Ripollet. Quatre patinadors i patinadores del club ripolletenc n'han pres part, i s'han endut fins a tres medalles de plata. Si a principis de setmana Llorenç Álvarez assolia el subcampionat del món de Solo Dance, aquest divendres començava amb la notícia de les medalles d'argent de Carla Escrich i Kilian Gomis, tots dos en Estil Lliure sènior.

Carla Escrich continua sumant mèrits i creixent com a patinadora, en endur-se de Colòmbia la medalla de plata, superant així la marca que va aconseguir l'any passat als World Skate Games disputats a l'Argentina. La progressió d'Escrich, que és entrenada per Janet Ruíz del CPA Ripollet, és evident. Fa un any, a l'Argentina obtenia la medalla de bronze i, després de proclamar-se campiona d'Europa a principis d'aquest mes de setembre, es converteix ara en la subcampiona del món de la seva categoria.

També gran actuació i espectacular remuntada de la ripolletenca Claudia Aguado, que s'ha quedat a les portes de les medalles. La també patinadora del CPA Ripollet havia assolit la 7a plaça després de la primera jornada del Campionat del Món. Després d'una meritòria actuació en la segona sessió de competició, Aguado s'ha enfilat fins a la quarta posició de la classificació.

Per la seva banda, en categoria masculina, el ripolletenc Kilian Gomis també s'ha alçat amb el subcampionat del món d'Estil Lliure sènior. El patinador del CPA Ripollet ja va assolir una gran posició després de la primera jornada, amb el tercer lloc en la classificació. Després de la segona sessió, Gomis escala un graó més del podi i acaba amb la medalla d'argent, només superat pel paretà Pau Garcia, que repeteix com a campió del món.

Redacció ripollet.cat - JS