Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags tornaran a sorprendre i il·lusionar el 5 de gener

S'instal·larà novament un Campament Reial, amb la participació de més entitats locals de Ripollet. El sistema d’entrada tornarà a ser demanant cita prèvia i es preveu comptar amb la visita de fins a 8.000 persones.

La tarda de dimecres 5 de gener, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tornaran a Ripollet per celebrar la 53a Cavalcada de Reis a Ripollet, de la mà de Ripollet Costums i Tradicions i amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet. Enguany, el lema escollit és “Deixa’t sorprendre i il·lusiona’t”, avançant que tornarà a ser molt especial i adaptada a les circumstàncies de pandèmia, que encara continuen. Així, s’ha acordat millorar la fórmula de l’any passat de Campament Reial, convençuts que encara s’ha de ser prudent i que una cavalcada estàtica pot aportar molt més a la màgica Nit de Reis.

Més enllà de seguir amb la tradició, aquest Campament Reial, que tornarà a instal·lar-se al Camp de Futbol Municipal de l’Industrial, vol servir per tornar a celebrar la vida i l’esperança. Les principals novetats són més dinamisme, amb un mateix fil conductor durant tot el recorregut, i que es fomentarà la participació d’altres entitats locals, fent d’aquest acte un gran projecte col·lectiu en el qual els infants podran viure diferents escenes plenes de màgia. L’espai tornarà a disposar de cinc accessos per la rambla de Sant Andreu i un de sortida pel Camí de la Serra. L’activitat començarà a les 15 h, amb una franja fins a les 15.30 h dedicada a infants i joves amb TEA, i finalitzarà a les 22 h. Cada mitja hora podran entrar al voltant d’un miler de persones, de forma que es preveu comptar amb un màxim de 8.000 visitants. El pròxim dilluns, 20 de desembre, a les 9 h, s’obrirà la reserva prèvia a ripollet.cat i cada persona podrà treure fins a un màxim de 5 entrades.

campament-reial.jpg

Cartes als Reis

Dilluns, 20 de desembre, s’instal·laran al Centre Cultural i a la Biblioteca de Ripollet les bústies reials per a que els nens i nenes puguin deixar les seves cartes. També es podran fer arribar les cartes als Reis a través del correu electrònic cartes.reismagsderipollet@gmail.com. Els gegantons Jordi, Mariona i Drac Màgic seran els encarregats de lliurar les cartes d’aquells infants que per alguna raó no poden fer-ho.

També es podrà lliurar les cartes a les carteres reials que visitaran simultàniament el Centre Cultural i la Biblioteca, els següents dies:

- Dilluns, 27 de desembre de 2021, de 17.30 a 19.30 h.

- Dimecres, 29 de desembre de 2021, d’11 a 13 h.

- Dilluns, 3 de gener de 2022, de 17.30 a 19.30 h.

Els nens i nenes que vulguin certificar que Ses Majestats visitaran casa seva la nit del 5 de gener podran fer-ho a través d’un enllaç que es donarà a conèixer aviat i on els infants rebran una resposta dels mateixos Reis Mags. A partir del 27 de desembre es podran recollir en alguns comerços, així com al Centre Cultural i a la Biblioteca, unes corones reials, amb la idea que els nens i nenes les pintin i decorin, i les portin el dia 5 al Campament.

Podeu seguir tota l’actualitat i notícies de la visita de Ses Majestats a les xarxes socials @reismagsripollet (Instagram), Reis Mags de Ripollet (Facebook) i @MagsReis (Twitter).

NdP

cartell cartes.jpg