Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els patis de tres escoles de Ripollet s'obren cada diumenge fins a finals de curs amb activitats familiars

En el marc del Pla Educatiu d'Entorn, l'Ajuntament de Ripollet obre els patis de tres escoles públiques del municipi: Tiana de la Riba, Tatché i Pol i Anselm Clavé, tots els diumenges i durant les vacances de Setmana Santa.

Des d'aquest diumenge, 6 de març, s'obren els patis de les escoles Tiana de la Riba, Tatché i Pol i Anselm Clavé, de 10 a 13 hores tots els diumenges fins a finals del curs escolar, inclosos els dies de vacances escolars 11, 12, 13 i 14 d'abril. Sota el lema "Patis oberts, espais per gaudir!", els infants i les seves famílies podran gaudir d'aquests espais cada diumenge amb activitats dinamitzades per una parella educadora. Les activitats són d'educació en el lleure i esportives per a infants i adolescents, com ara tallers educatius, per a la promoció del coneixement del medi, lingüístic, matemàtic i físic, jocs tradicionals i de cucanya, i activitats esportives, amb jocs diversos no competitius i heterogenis des de la perspectiva de gènere, entre altres.

Per participar, els infants han d'anar acompanyants per les seves famílies. No es poden entrar animals ni vehicles de motor. Aquesta iniciativa és una proposta del Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet, projecte coordinat des de l'Ajuntament de Ripollet, el Departament d'Educació i la comunitat educativa del municipi.

El PEE de Ripollet compta amb el suport del Programa de cooperació territorial per l'orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d'emergència educativa del curs 2021-2022 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2021-2023, finançat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

NdP

CARTELL.png