Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equips sanitaris de Ripollet endeguen tres tallers aquest mes de gener

Els Centres d’Atenció Primària de Ripollet acolliran en aquest inici de 2024 els tallers d’hàbits alimentaris saludables, "Conviure amb la fibromiàlgia" i "Quan la feina et crema". Les persones interessades s’han d’adreçar al seu CAP de referència.

Els Equips d’Atenció Primària dels diversos CAP de Ripollet iniciaran aquest mes de gener tres tallers que se centren en el benestar emocional de les persones participants. Els tres tallers començaran durant aquests primers dies de l’any, i cal adreçar-se als professionals del CAP de referència per prendre-hi part.

Taller d’hàbits alimentaris saludables

Es durà a terme cada setmana als CAP Ripollet Centre, Els Pinetons i La Farigola. Es tracta d’una sèrie de sessions en les quals es donaran pautes per planificar menús saludables, interpretar etiquetes d’aliments o estalviar temps mentre es cuinen àpats sans i equilibrats.

Taller "Conviure amb la fibromiàlgia"

Cada setmana al CAP Ripollet Centre. És un taller de 10 sessions adreçat a persones diagnosticades de fibromiàlgia, amb eines per ajudar a millorar la seva qualitat de vida. S’abordaran temes com el maneig del dolor, gestió de l’estrès, higiene del son (hàbits essencials per gaudir d'un son saludable), entre d’altres.

Taller "Quan la feina et crema"

Cada setmana al CAP Els Pinetons. Taller de 10 sessions per aprendre tècniques de mindfullness (o consciència plena) per reduir l’estrès laboral i augmentar el benestar emocional.

Redacció ripollet.cat - JS