Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alcaldes socialistes del Vallès Occidental Sud veuen més a prop l'Hospital Ernest Lluch amb l'acord pels pressupostos de la Generalitat

Luis Tirado, alcalde de Ripollet, va valorar positivament l'acord del PSC amb el govern de la Generalitat per iniciar els tràmits dels pressupostos d'aquest any, en una roda de premsa conjunta amb els alcaldes socialistes de Cerdanyola, Montcada, Barberà i Badia, i el secretari de política municipal del PSC Vallès Occidental Sud i diputat al Parlament de Catalunya, David González.

Foto: PSC Ripollet..
Foto: PSC Ripollet.

Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Vallès Occidental Sud valoren positivament l'acord per als pressupostos d'aquest 2024, que tot just han acordat el govern de la Generalitat, encapçalat per ERC, i el PSC, com a principal partit de l'oposició al Parlament de Catalunya. Gràcies a aquest acord, veuen més a prop grans projectes que poden rebre un impuls, com ara la licitació del projecte constructiu del futur Hospital Ernest Lluch; la construcció d'una residència de gent gran a Ripollet; la contractació d'un estudi de viabilitat del projecte ferroviari del túnel d'Horta, o l'estudi informatiu de la variant Sud de Sentmenat.

PHOTO-2024-03-04-11-00-59.jpg

Luis Tirado, alcalde de Ripollet, durant la roda de premsa del PSC Vallès Occidental Sud. Foto: PSC Ripollet.

Així ho van expressar, en una roda de premsa celebrada divendres passat, 1 de març, Luis Tirado, alcalde de Ripollet; Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès; Bartolomé Egea, alcalde de Montcada i Reixac; Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès; Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, i David González, secretari de política municipal del PSC Vallès Occidental Sud i diputat al Parlament de Catalunya.

Respecte a l'Hospital Ernest Lluch, van posar de manifest que es fa "un pas més per fer possible una de les demandes històriques dels i les socialistes, una de les infraestructures cabdals per al desenvolupament del territori". Per als alcaldes i alcaldesses presents, l'Hospital Ernest Lluch reduirà la pressió assistencial del Parc Taulí. Tots ells van coincidir en el fet que el centre sanitari "estarà en marxa al més aviat possible".

Redacció ripollet.cat - JS