Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions Europees 2024. Constituïdes les 48 meses

A les 9 h han obert portes els 10 centres de votació, amb les 48 meses constituïdes. Estaran oberts fins a les 20 h. Al migdia i a les 18 h s’oferiran avanços de participació.

 

27.786 electors són cridats a les urnes aquest diumenge 9 de juny a les Eleccions Europees 2024. El dispositiu compta amb 48 meses, repartides en 10 col·legis electorals. Es tracta de les escoles Els Pinetons, Anselm Clavé, Escursell i Bartalot, Tiana de la Riba, Gassó i Vidal, Josep M. Ginesta, Tatché i Pol, i El Martinet, a més de la Biblioteca Municipal i el Casal d'Avis.

El dispositiu especial amb motiu dels comicis està format per una trentena de representants de l'administració, que estaran als col·legis donant suport als titulars de les meses, a més de personal de Brigada, d'atenció a la ciutadania, comunicació, informàtica i Policia Local. Totes aquestes persones vetllaran per tal que la jornada transcorri sense incidències.

Com és habitual, podran seguir els avanços de participació i els resultats a través de les xarxes de l’Ajuntament de Ripollet i InfoRipollet.

#ripollet #eleccions #eleccionseuropees #Eleccions9J #9jripollet