Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori acull l'actuació del Ballet Nacional d'Ucraïna per recaptar fons per a la població ucraïnesa

El Conjunt Nacional de Danses Folklòriques Ucraïneses Virsky és un dels més prestigiosos del món. L'espectacle començarà a les 19 h. Les entrades tenen un preu de 15 euros, i es podran comprar divendres al matí al Centre Cultural, divendres a la tarda a SB Dance i diumenge a taquilla, a partir de les 18 h.

El Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet acull aquest diumenge a la tarda l'actuació del Conjunt Nacional de Danses Folklòriques Ucraïneses Virsky, considerada una de les companyies de ballet més importants de tot el món. L'espectacle del Ballet Nacional d'Ucraïna començarà a les 19 h. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a fins solidaris amb la població d'Ucraïna. Els assistents podran gaudir de diverses danses tradicionals del país, que contenen espectaculars acrobàcies.

Les entrades tenen un preu de 15 euros, i es podran comprar aquest divendres, 8 d'abril, de 10 a 13 h al Centre Cultural, i de 17 a 20.30 h al local d'SB Dance (c. de Balmes, 1). També es podran adquirir el mateix diumenge, una hora abans de l'espectacle, és a dir a partir de les 18 h, al Teatre Auditori. A més, hi haurà disponible una fila Zero per a aquelles persones que hi vulguin col·laborar encara que no assisteixin. Aquesta activitat ha estat promoguda per l'entitat local SB Dance, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, que facilita l'estança de la companyia a Ripollet.

Amb més de 80 anys d'història, el Conjunt Nacional de Danses Folklòriques Ucraïneses Virsky està formada per més de 100 artistes, entre cos de dansa, ballarins/es solistes i músics. Ha actuat als més importants escenaris de tot el món, com ara el Madison Square Garden de Nova York, el Teatro Colón de Buenos Aires o el Royal Opera House de Londres, entre altres. Per aquesta raó, s'ha convertit en tota una institució al seu país i un símbol que ha iniciat una gira mundial per recaptar fons per als seus conciutadans que fugen d'Ucraïna. Visitarà, per exemple, Barcelona i Madrid. A Ripollet, la delegació del Ballet Nacional estarà formada per 60 persones, de les quals pujaran a l'escenari fins a 45 ballarins i ballarines.

JS