Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori acull la segona edició del Dia de la Policia Local

Durant l'acte, celebrat aquest dijous 6 d'octubre, es van repartir diversos guardons i felicitacions a agents policials per les seves actuacions en acte de servei.

Foto de família de tots els guardonats durant la cerimònia..
Foto de família de tots els guardonats durant la cerimònia.

El Teatre Auditori va acollir dijous, 6 d'octubre, la segona edició del Dia de la Policia Local. Va ser un acte on es van repartir guardons i felicitacions a agents policials per les seves actuacions en acte de servei. Hi van assistir, a més de representants dels diferents cossos de seguretat de la ciutat, un bon nombre de familiars dels agents premiats. Van ser especialment recordades les accions dels agents i de veïns i veïnes de Ripollet durant l'incendi del basar xinès de la rambla de Sant Jordi el novembre de l'any passat. Una altra actuació policial molt felicitada va ser l'acció realitzada en un intent de suïcidi d'una ciutadana que un agent de la Policia Local va aconseguir aturar demostrant una gran sang freda.

DSC_0010.JPG

L'Inspector en cap de la Policia Local, Vicente Pacheco, durant el seu parlament.

En el seu parlament, l'Inspector en cap de la Policia Local, Vicente Pacheco, va voler reconèixer la "col·laboració desinteressada de ciutadans que, d'una manera o altra, han ajudat a aquesta policia local, la seva implicació i humanitat en fets com ara incendis i altres catàstrofes, en la qual han mostrat la seva solidaritat i han ajudat a persones necessitades en moments d'emergència". Precisament, durant la cerimònia es va reconèixer els veïns Rubén Palacios i Mohamed Askali, i l'Associació Amics del Teatre, per la seva solidaritat arran l'incendi del basar de la rambla de Sant Jordi.

DSC_0026.JPG

L'alcalde José M. Osuna, durant el seu parlament en el Dia de la Policia Local.

Per la seva banda, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha remarcat la tasca de la Policia Local: "Sou els que teniu un tracte directe, sense intermediaris, amb tota la gent de Ripollet, i ho feu a totes hores, i quan succeeixen fets poc agradables, sou els primers que acudiu, per tant sou un agent clau per a la bona convivència d'aquesta ciutat". L'alcalde també ha assenyalat la necessitat que cada vegada hi hagi més dones dins del cos policial i ha lloat la capacitat dels agents d'adaptar-se a les noves necessitats i situacions de la societat actual. José M. Osuna ha aprofitat l'ocasió per agrair a tots els agents i especialment a l'Inspector en cap, Vicente Pacheco, el treball conjunt durant els seus dos mandats com a alcalde.

Durant l'acte hi van ser presents diversos agents jubilats de la Policia Local, que tant l'alcalde com l'Inspector en cap van saludar i agrair la tasca feta en el passat. Vicente Pacheco va afirmar: "El nostre present com a col·lectiu és el fruit del passat que ells ens van llegar i als que agraïm els anys de servei prestat".

JS

DSC_0007.JPG

DSC_0027.JPG

Agents de la Policia Local jubilats que van assistir a l'acte.

DSC_0031.JPG