Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El talent del CPA Ripollet torna a enlluernar en el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic

Els patinadors del Club Patinatge Artístic Ripollet aconsegueixen 5 medalles en el campionat celebrat durant els primers dies de setembre a Ponte di Legno (Itàlia). Carla Escrich i Elna Francés es proclamen campiones d’Europa en les seves categories.

Carla Escrich amb el trofeu i l'entrenadora del CPA Ripollet Janet Ruíz. Foto: Federació Catalana de Patinatge.
Carla Escrich amb el trofeu i l'entrenadora del CPA Ripollet Janet Ruíz. Foto: Federació Catalana de Patinatge

Bon campionat per als membres del Club Patinatge Artístic Ripollet (CPA) al Campionat d’Europa de Patinatge Artístic, celebrat del 29 d’agost al 10 de setembre a Ponte di Legno (Itàlia), en especial per a Carla Escrich Solé que s’ha proclamat campiona d’Europa en categoria sènior a la modalitat lliure, millorant la seva segona posició de l’any passat. També en modalitat lliure i en categoria júnior, Elna Francés Marín ha aconseguit l’or liderant les dues sessions de la seva actuació.

ripollet-esp-patinatge-elna-frances-campionat-europa-140923.jpg

Elna Francés al Campionat d'Europa. Foto: Raniero Corbelleti / RFEP

Bon paper dels altres competidors de Ripollet

En modalitat Solo Dance, a la categoria de sènior masculí, Llorenç Àlvarez Caballero s’ha quedat molt a prop de l’or i torna amb un meritori segon lloc després d’una gran actuació. D'altra banda, Lucía Camarillo Ceballo s'ha quedat a les portes del podi en categoria cadet amb un quart lloc, després d'un gran campionat.

Pel que fa a la modalitat Lliure, Kílian Gomis Sánchez ha quedat subcampió d'Europa, amb la medalla de plata assolida en categoria sènior. Per altra banda, en categoria juvenil, Paula Román Martí també ha aconseguit la segona posició. Finalment, Claudia Aguado, en sènior femení, s’ha quedat a les portes del podi, però ha obtingut una meritòria quarta plaça.

Redacció ripollet.cat - DVT