Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sènior masculí del CB Ripollet es classifica per a la fase d'ascens a la Lliga EBA

L'equip es va imposar contundentment a la UE Montgat (90-67) en un pavelló Francesc Barneda ple a vessar. Els blaus es jugaran l'ascens a Lliga EBA en la final a quatre que es disputarà el cap de setmana vinent a Cunit.

El CB Ripollet aplaudeix l'afició després del partit per agrair el seu recolzament. Fotos: Jordi Jorba..

L'equip sènior masculí del Club Bàsquet Ripollet ha aconseguit el passi a la fase d'ascens a la Lliga EBA. Aquest diumenge a la tarda, els blaus van guanyar amb autoritat al Montgat per 90 a 67. Amb aquesta victòria, el Ripollet s'endú una de les places per a la final a quatre d'ascens a la Lliga EBA, que es jugarà el cap de setmana vinent a Cunit. El Tarragona, el JAC Sants i el Granollers són els rivals dels ripolletencs. Aquest dissabte, 11 de juny, a les 8 del vespre, al Pavelló Municipal Els Joncs, es jugarà el primer partit de la final d'ascens, que enfrontarà el Ripollet contra el JAC Sants. L'endemà es jugarà la final i el partit de consolació.

Una victòria treballada

Malgrat l'alegria final pel triomf i el resultat força contundent que reflectia el marcador, la victòria enfront de la UE Montgat no va ser tan plàcida com podria semblar. Els visitants van sorprendre els blaus amb un inici trepidant i, en pocs minuts, es van col·locar 2-11 obligant l'entrenador Raúl Jodra a demanar temps mort. La combinació entre la pressió del pavelló Francesc Barneda, que es va omplir amb l'afició del CB Ripollet, i l'encert dels locals més enllà de la línia dels triples va aconseguir capgirar el marcador abans d'acabar el primer quart (25-18). Durant la resta del partit, el CB Ripollet va saber tallar la reacció dels maresmencs i mantenir la distància fins al definitiu 90-67.