Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sènior masculí del CB Ripollet aconsegueix el bronze a la Copa Catalunya Masculina

La victòria davant el CB Tarragona B per un ajustat 60 a 68 en el partit pel 3r i 4t lloc, col·loca els blaus en el tercer lloc de la màxima categoria del bàsquet català.

Roger Vilanova atacant la cistella del JAC Sants. Font: AB Cunit..
Roger Vilanova atacant la cistella del JAC Sants. Font: AB Cunit.

L'equip sènior masculí del CB Ripollet va aconseguir aquest diumenge, 12 de juny, el bronze a la Copa Catalunya Masculina. Els blaus van disputar aquest cap de setmana la final a quatre de la Copa Catalunya Masculina, competició que obre les portes també a l'ascens a Lliga EBA. En la semifinal, l'equip va caure davant del Sants, però es van imposar al Tarragona en el partit pel tercer i quart lloc. Els ripolletencs no ascendeixen de categoria, però amb aquest tercer lloc a la Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català, els blaus tanquen una brillant temporada.

L'equip ripolletenc va començar dissabte la final a quatre al pavelló municipal Els Joncs de Cunit amb una derrota davant del JAC Sants per 67-56 en un duel equilibrat. Els de Raúl Jodra van arrencar d'allò més bé el duel, imposant el seu ritme i van acabar el primer quart amb un 17-24 favorable. En el segon quart, però, els santsencs van saber imposar el seu físic i joc interior, aconseguint incrementar les diferències a l'electrònic. 39 a 32 a la mitja part. 50 a 45 en finalitzar el tercer quart, i acabant el matx amb el 67 a 56 definitiu. Roger Vilanova, autor de 17 punts, ha destacat el major anotador dels blaus.

L'endemà, en el matx pel 3r i 4t lloc, el CB Ripollet va doblegar el filial del CB Tarragona per un ajustat 60-68. Els ripolletencs, comandats per l'anotació d'Antonio Quirós (17 punts) i Albert Ortega (16 punts), van dominar el partit pràcticament de principi a fi, sabent administrar l'avantatge a partir del descans.