Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RUA denuncia passivitat municipal en els reiterats actes vandàlics i robatoris que estan patint

L'entitat esportiva Ripollet Unió Atlètica espera que "es pugui posar fi a aquesta dramàtica situació que pot posar en perill l'existència del club i l'escola d'atletisme".

L'entitat Ripollet Unió Atlètica denuncia el que considera passivitat de l'Ajuntament davant els robatoris que ha patit a les oficines del club, situades dalt de la recepció del Poliesportiu Municipal i al magatzem de material que tenen a la pista d'atletisme. Segons un comunicat del RUA, ha interposat vàries denúncies als Mossos d'Esquadra, per la sostracció de diners provinents de les quotes dels socis i de material esportiu, a més de danys en panys i portes per forçar l'accés.
En el mateix escrit adreçat a la premsa, mostra el seu malestar perquè la Regidoria d'Esports no atén les seves demandes de reforçar la vigilància i protecció dels despatxos de les entitats esportives fora de l'horari d'obertura del Poliesportiu. Fins i tot ha assegurat que no s'han revistat les imatges de les càmeres de seguretat. Finalment, insisteix a demanar "més vigilància, un reforç en les mesures de seguretat, com poden ser unes portes i uns panys més robustos i segurs, unes finestres, les actuals en un pèssim estat, que es poden obrir fàcilment des de l'exterior i sense càmeres o personal de vigilància".
Com a exemple, han informat que aquesta setmana s'han tornat a trobar amb "els cadenats i els panys del magatzem del material trencats i rebentats" i acaba lamentant que esperen que "es pugui posar fi a aquesta dramàtica situació que pot posar en perill l'existència del club i l'escola d'atletisme".