Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc Joaquín Matas és el participant més votat en la segona semifinal del concurs televisiu 'Got Talent'

El mag nascut a Ripollet va aconseguir el passi a la final del programa televisiu aquest dimarts a la nit, sorprenent públic i jurat amb jocs de màgia de prop. Joaquín Matas va ser el més votat pel públic, que determinava el veredicte final des de casa.

Joaquín Matas, durant la seva actuació. Font: Telecinco..
Joaquín Matas, durant la seva actuació. Font: Telecinco.

El mag ripolletenc Joaquín Matas torna a sorprendre el públic i el jurat del concurs televisiu Got Talent i es converteix en l'artista més votat pel públic en la segona semifinal del concurs, disputada aquest dimarts, 29 de novembre, a la nit. L'actuació de Matas, tal com ja va fer en les audicions, es va basar en jocs de màgia de prop, acostant-se a la taula dels quatre membres del jurat. Primer, va convertir un bitllet de 50 euros en un de 500, i va fer desaparèixer i aparèixer unes monedes. Després, va fer uns jocs amb una baralla de cartes i va rematar la seva actuació amb un joc dedicat al seu fill.

El jurat, format per Risto Mejide, Edurne, Paula Echevarría i Dani Martínez, va elogiar la seva destresa en aconseguir amb uns jocs simples el mateix impacte que la màgia més avantguardista. El jurat va assegurar que Joaquín Matas podria ser el pròxim campió del concurs Got Talent. El mateix Risto Mejide reaccionava d'aquesta manera al final de l'actuació del mag: "Aquest home pot guanyar Got Talent!".

JS