Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc Joan Arnau rep la màxima distinció de la Federació Catalana de Tennis Taula

Joan Arnau, que va ser president del CTT Ripollet, i també va estar al capdavant de la Federació Catalana de Tennis Taula del 2011 al 2021, va rebre la insígnia d'or de mans de l'actual president, Agustí Masip, aquest dissabte, 25 de novembre.

Joan Arnau rebent la insígnia d'or de la Federació de mans de l'actual president, Agustí Masip. Foto: CTT Ripollet.
Joan Arnau rebent la insígnia d'or de la Federació de mans de l'actual president, Agustí Masip. Foto: CTT Ripollet

El ripolletenc Joan Arnau va rebre aquest dissabte, 25 de novembre, la màxima distinció que atorga la Federació Catalana de Tennis Taula. L'actual president de la Federació, Agustí Masip, va lliurar a Joan Arnau la insígnia d'or de la institució, que està reservada només als més destacats homenatges. En el seu breu discurs després de rebre la insígnia, Joan Arnau va agrair l'honor i va fer partícips d'aquest reconeixement a tots els membres de les seves juntes directives. L'acte d'homenatge a Arnau es va dur a terme al pavelló de La Salle Bonanova, en el marc del 36è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Abans de ser president de la Federació Catalana, Joan Arnau havia estat president del CTT Ripollet, assolint les màximes categories tant en categoria masculina com femenina. Després, va estar al capdavant de la Federació Catalana de Tennis Taula del 2011 al 2021, de la qual ja va rebre fa un any la distinció de president d'Honor. Actualment, Arnau col·labora en el club de la seva vida, el CTT Ripollet, en els àmbits d'entrenaments i organització.

Redacció ripollet.cat - JS