Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ripollet Rock anuncia la banda Kamelot com a cap de cartell del festival de l'any vinent

La 31a edició del festival Ripollet Rock se celebrarà el 23 d'agost de l'any vinent, en el marc de la Festa Major de la ciutat.

Encara no han passat ni tres mesos des de la 30a edició del Ripollet Rock, però l'organització del festival de rock i heavy metal ja ha fet públic la banda que serà cap de cartell de l'edició de l'any vinent. Es tracta de la banda dels Estats Units, Kamelot, que presenta nou disc després de cinc anys, "The Awakening". Creat a finals dels anys 80, el grup es caracteritza pel seu power metal melòdic.

L'èxit que està assolint l'àlbum, i sobretot la cançó "One more flag in the ground", ha dut al quintet de Florida a ser nominats als premis Grammy 66th en la secció de Metal. Amb el concert al Ripollet Rock, el grup format per Thomas Youngblood (guitarra), Sean Tibbetts (baix), Oliver Palotai (teclats), Tommy Karevik (veus) i Alex Landenburg (bateria) trepitjarà terres catalanes després d'anys de no fer-ho.

Recordem que el Ripollet Rock se celebrarà el 23 d'agost de l'any vinent, en el marc de la Festa Major. L'entrada és gratuïta.

Redacció ripollet.cat - JS