Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Fran Sánchez rep el Premi T de l’Associació de Persones Trans d’Andalusia-Sylvia Rivera

La 8a edició dels premis, lliurats divendres a Sevilla, va guardonar el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, per “incloure sempre la perspectiva trans en les polítiques públiques de l’Ajuntament de Ripollet”.

El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, va rebre divendres passat 12 de novembre a Sevilla el Premi T 2021, que atorga l’Associació de Persones Trans d’Andalusia-Sylvia Rivera, per “incloure sempre la perspectiva trans en les polítiques públiques que desenvolupa l’Ajuntament de Ripollet i pel seu suport destacat a favor de la Llei Trans”. Durant la cerimònia d’entrega d’aquesta 8a edició dels premis, en nom de l’Ajuntament de Ripollet i de Javigaar, Fran Sánchez va fer entrega a Mar Cambrollé, presidenta d’ATA-Sylvia Rivera, d’una il·lustració de Javigaar de la inauguració del mural de memòria històrica LGTBI. El mateix Fran Sánchez va agrair a través de les xarxes socials aquest reconeixement i va assegurar que, “sense cap mena de dubte, a Ripollet, es continuarà apostant per les polítiques Trans en l’àmbit municipal”. Durant el seu parlament, el regidor va admetre que "a nivell municipal està molt limitat perquè són competències que depenen de l'Estat o de la Generalitat, però dins de les nostres possibilitat hem dut a terme accions destacades, com ara assegurar unes places fixes anuals per a persones Trans dins dels nostres plans d'ocupació o la creació d'un Punt LGTBI d'assessorament". "El que vull dir és que es pot legislar en favor del col·lectiu Trans, només cal voluntat política", ha assenyalat Fran Sánchez.

Els Premis T d’enguany van guardonar, a més del regidor ripolletenc Fran Sánchez, la ministra d’Igualtat, Irene Montero; la finalista de la Gala Drag Race España, Killer Queen; la diputada d’ERC en el Congrés, María Dantas; el coordinador d’Ikusgune (Observatorio contra la LGTBIfobia de Gazteiz), Amets Martínez, i la mare d’un noi trans, Carmen Ceballos. Al final de l'acte, el regidor Fran Sánchez va poder parlar amb la ministra d'Igualtat Irene Montero, a la qual va mostrar tot el seu suport i el del municipalisme per tirar endavant la Llei Trans, i va repassar amb ella algunes de les accions que es duen a terme a Ripollet vers el col·lectiu Trans.

ripollet-LGTBI-Premis-T-Fran-Sanchez-121121-01.jpg

Foto de família dels guardonats d'enguany.

ripollet-LGTBI-Premis-T-Fran-Sanchez-121121-04.jpg

Fran Sánchez va mostrar tot el seu suport a la ministra Irene Montero per tirar endavant la Llei Trans.