Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Fran Sánchez és guardonat amb el Premi T de l’Associació de persones Trans d’Andalusia-Sylvia Rivera (ATA)

El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, rebrà el 12 de novembre el Premi T “per incloure sempre la perspectiva trans en les polítiques públiques que desenvolupa l’Ajuntament".

L’Associació de persones Trans d’Andalusia-Sylvia Rivera (ATA) ha guardonat el regidor de Polítiques LGTBI de Ripollet, Fran Sánchez, amb un dels seus Premis T, “per incloure sempre la perspectiva trans en les polítiques públiques que desenvolupa l’Ajuntament i el seu suport destacat a favor de la Llei Trans”. Sánchez rebrà aquest guardó el dia 12 de novembre, durant la cerimònia d’entrega d’aquests premis nacionals que arriben enguany a la seva 8a edició. Els Premis T són un reconeixement a les persones, entitats o institucions que treballen per la defensa dels drets de les persones trans. A més del regidor ripolletenc, els Premis T d’aquest 2021 han premiat la tasca feta per la ministra d’Igualtat, Irene Montero, o la diputada d’ERC Maria Dantas, entre altres.

A través de les xarxes socials, el regidor Fran Sánchez ha agraït aquest reconeixement i l’ha volgut compartir amb altres activistes pels drets LGTBI. Sánchez ha manifestat que “les institucions i administracions públiques tenen un deute històric, que és realitzar polítiques efectives i reals a favor del col·lectiu trans, ja que si no ho fan, no governen per a tota la ciutadania”.

JS