Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC visita 87 comerços dins la campanya "Estimem els nostres barris"

El PSC va fer balanç, el passat dissabte 26 de juny, en roda de premsa, de la campanya "Estimem els nostres barris", que els ha portat a visitar 87 negocis els darrers 3 mesos.

Regidors i militants del PSC partipants a les visites als comerços, en el marc de la campanya "Estimem els nostres barris".
Regidors i militants del PSC partipants a les visites als comerços, en el marc de la campanya "Estimem els nostres barris"

Segons un comunicat del PSC, les principals queixes que els han fet arribar és "Ripollet està brut, falta neteja, falta seguretat, falta de manteniment dels carrers i dels arbres i s'hauria de revisar la col·locació d'alguns contenidors i les zones de càrrega i descàrrega de molts negocis". També afegeixen que els comerciants "s'han trobat que l'Ajuntament no ha fet ajudes directes al comerç local o no ha incentivat la compra a la ciutat com si s'ha fet a altres ciutats del nostre entorn amb xec de compra, s'han vist desemparats per l'administració local".
Finalment, els socialistes mostren el seu agraïment per l'atenció rebuda i conclouen que tindran "ben presents per al futur les propostes que els han fet arribar" i que faran arribar "les queixes al govern de Decidim perquè millorin tot el que puguin la ciutat".