Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC Vallès Occidental Sud denuncia una campanya d'assetjament de la dreta i ultradreta

Les seus socialistes de Ripollet, Montcada i Reixac i Barberà del Vallès van patir pintades amb amenaces la nit del passat 10 de novembre.

Fotografia de les pintades que va patir la seu del PSC Ripollet. Foto: Xarxes Socials del PSC Ripollet..
Fotografia de les pintades que va patir la seu del PSC Ripollet. Foto: Xarxes Socials del PSC Ripollet.

La secció del PSC del Vallès Occidental Sud ha criticat, a través d'un comunicat de premsa, "la radicalització del PP i el discurs de l'odi de la ultradreta" que, segons els socialistes, demostra que el Partit Popular i Vox "no accepten el resultat de les urnes i estan intentant deslegitimar el futur govern que sortirà escollit". Segons el Partit dels Socialistes de la comarca, aquestes manifestacions "generen situacions de crispació, assetjament i assenyalament" als seus representants i seus locals.

En el seu escrit, el PSC Vallès Occidental Sud denunciat que, el passat 10 de novembre, "les agrupacions socialistes de Ripollet, Montcada i Reixac i Barberà del Vallès van aparèixer pintades amb diferents mostres d'odi, agressivitat i greus amenaces". Els socialistes critiquen que "aquesta és una conseqüència de sembrar odi, de donar cobertura a les persones intolerants i ultres". La secció del Partit dels Socialistes asseguren que no es deixaran "intimidar per una campanya d'assetjament que només pretén revertir el resultat de les urnes del passat 23 de juliol" i condemnen "els actes perpetrats pels ultres i intolerants".

Suport a la investidura de Pedro Sánchez

En el seu comunicat de premsa, el PSC Vallès Occidental Sud ratifica "el suport a l'acord per formar Govern a Espanya, tal com va expressar la militància de la Federació, amb un 85,4% dels vots". L'agrupació expressa el seu "suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern" i celebren "la formació del futur govern de coalició progressista a Espanya, com a única garantia per continuar avançant en drets i conquestes socials, la convivència i el respecte".

La secció comarcal recorda que el passat 23 de juliol, en les Eleccions Generals a Catalunya, el Partit dels Socialistes de Catalunya es va imposar amb 1.213.006 vots (34,49%), aplegant la confiança d'un terç de l'electorat.

Redacció ripollet.cat - JS