Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC presentarà una moció pel soterrament del cablejat a tota la ciutat

El portaveu del grup socialista, Luis Tirado, va presentar la moció que duran al ple del mes de juliol, en què reclamen el soterrament del cablejat aeri a tot Ripollet "perquè són un perill i enlletgeixen la ciutat". També es va posicionar "al costat del govern municipal" per qualsevol decisió que es prengui al respecte de la Festa Major.

La moció que el PSC durà al Ple de dijous reclama "instar a l'equip de govern impulsar un pla i conveni amb les companyies" per tal que es retiri el cablejat aeri, molt present a Ripollet, i es soterri completament a tota la ciutat. Des del grup socialista denuncien l'impacte visual que tenen aquests cables "sobre el patrimoni arquitectònic de la ciutat", a més del perill que suposen "especialment en algunes zones, on el cablejat està molt degradat".

Luis Tirado en roda de premsa a la seu del PSC
Luis Tirado, a la roda de premsa

El portaveu socialista, Luis Tirado, va explicar també que havia mantingut reunions amb l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, per traslladar-li el suport del seu partit "en qualsevol decisió que prengui el govern municipal" pel que fa a la Festa Major, atenent-se a la situació epidemiològica. Tirado va assegurar que estan "molt preocupats" tant pels actes de la Festa Major com per l'impacte que puguin tenir en l'inici de curs, dues setmanes després, però va reiterar el seu suport en una qüestió "que no és per fer política sinó per anar tots junts".