Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Luís Tirado es postula com l'alcalde que trepitja carrer i "no dels despatxos"

Van fer-li costat en l'acte de presentació de la candidatura de Ripollet: el cap de l'oposició al Govern català, Salvador Illa i una àmplia representació del socialisme vallesà. L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va encoratjar Tirado a recuperar l'alcaldia i "acabar amb el turisme de les escombraries".

Tirado i Illa aquest dissabte al Centre Cultural.
Tirado i Illa aquest dissabte al Centre Cultural

ripollet-pol-psc-candidatura-tirado-illa-210123-13.JPG

Aquest dissabte a la tarda, el Centre Cultural va ser l'escenari de la presentació de Luís Tirado, candidat del PSC per a les Eleccions Municipals d'enguany. L'acte va servir per donar a conèixer el perfil personal de Tirado i el projecte dels socialistes per a Ripollet.

El míting es va iniciar amb la intervenció de la regidora Sonia Martín, qui va destacar que la candidatura del PSC està formada per "un equip renovat, amb moltes idees de canvi i transformació". Quant a Tirado, el va definir com a "una persona preparada i que estima Ripollet". Després, va donar pas al vídeo de presentació del cap de llista, d'acord amb el lema de campanya "Activem Ripollet".

ripollet-pol-psc-candidatura-tirado-illa-WEB-210123-4.JPG

Un cop finalitzada la projecció, van intervenir els alcaldes de Cerdanyola i Badia, Carlos Cordón i Eva Menor. El primer va expressar la necessitat d'acabar amb "el turisme de les escombraries" i fer "que Ripollet sigui una ciutat neta". Cordón també va assenyalar com a projectes comuns la remodelació de la carretera de Barcelona i l'hospital comarcal. Per la seva part, Menor va defensar que els socialistes havien de portar "el cap ben alt" pel seu llegat i va reivindicar el paper d'anterior alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, de qui va dir que "va fer una bona gestió, que no té res a veure amb els darrers vuit anys de deixadesa dels actuals governants".

ripollet-pol-psc-candidatura-tirado-illa-WEB-210123-5.JPG

ripollet-pol-psc-candidatura-tirado-illa-WEB-210123-6.JPG

Luis Tirado va iniciar la seva intervenció congratulant-se per la quantitat de gent que es va aplegar al Centre Cultural i agraint el suport de la seva dona i filles. D'aquests anys com a cap de l'oposició va destacar que no han parat de treballar i que s'han reunit amb desenes d'entitats i "més de 200 comerços locals, per conèixer de ben a prop la realitat del municipi". Així, va repassar que la primera preocupació veïnal que s'estan trobant "és la brutícia, per la implantació d'un sistema de recollida d'escombraries que no vol la ciutadania i que comporta que la ciutat estigui més bruta que mai i abandonada".

Del futur, va apuntar l'objectiu de reduir l'atur i desenvolupar "el gran potencial econòmic de Ripollet, atraient inversions, millorant els polígons i ajudant al comerç". També va indicar que demanarien nous mòduls de formació professional. Pel que fa a les entitats culturals, va criticar que "moltes no s'han reunit mai amb l'actual alcalde" i que calia reforçar el teixit associatiu i fer "importants inversions en equipaments culturals". En el tema de l'esport, que va declarar com la seva passió, va anunciar que farien "un nou gran pavelló, tipus el Riera, amb mòduls per a la pràctica de la gimnàstica esportiva i rítmica". Amb relació als joves, que "cal generar inversió privada perquè trobin oci a Ripollet i no hagin de marxar fora" i també "habitatge públic, perquè els pisos estan pels núvols i no s'ha fet res en aquests darrers anys". Igualment, va clamar per la millora del transport públic, ja que considera que "és la ciutat més mal comunicada de les del voltant". Finalment, es va comprometre a "arreglar el merder del Porta a porta, perquè no ens mereixem la ciutat bruta i mal mantinguda que tenim". Tirado va proclamar "em conec la ciutat pam a pam" i "faré política de trepitjar el carrer i no dels despatxos, estant al costat de la gent i escoltant-la, que és com s'arreglen les coses".

ripollet-pol-psc-candidatura-tirado-illa-WEB-210123-7.JPG

Va cloure la presentació l'exministre de Sanitat, secretari general del PSC i cap de l'oposició al Govern català, Salvador Illa, que va fer una intervenció en clau general sobre les bondats del progressisme del PSOE i la importància que els partits generin prosperitat.


Redacció ripollet.cat