Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC presenta el seu programa electoral a les entitats culturals, esportives i a les veïnals

L'agrupació socialista ha organitzat la darrera setmana dos actes: dimecres sobre cultura i esport i divendres amb les associacions veïnals.

ripollet-pol-municipals-psc-cultura-i-esports-170523-3.jpg

Dins la intensa campanya que el líder socialista, Luís Tirado, està duent a terme des de fa mesos, dimecres, 17 de maig, va convocar a entitats culturals i esportives de Ripollet a una trobada al pati del Centre Cultural. En aquesta, els socialistes van anunciar les línies i projectes recollits en el seu programa electoral amb aportacions que les associacions havien fet en entrevistes anteriors. També van posar en valor el fitxatge de l'exfutbolista Manel, que va com a independent en el número 3.

Divendres 19 de maig va ser el torn de les associacions de veïns. La reunió, prevista al parc del riu Ripoll, es va traslladar a la Biblioteca per la previsió de pluja. Hi van assistir la totalitat de les AV, que van escoltar propostes del que el PSC executaria en cas de guanyar les eleccions, com ara suport en la tramitació de les subvencions, una auditoria de la contractació i la creació d'un centre d'atenció a la ciutadania, a l'espai que deixarà lliure Mercadona quan es traslladi al carrer de Balmes.

Redacció: ripollet.cat