Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC fa pública la llista completa de les Municipals "renovada i representativa de tots els barris i edats"

Després d'anunciar els fitxatges que s'incorporen a la candidatura socialista d'aquest 2023, va arribar el moment de fer pública la llista electoral completa.

Membres de la llista del PSC de les Municipals 2023.
Membres de la llista del PSC de les Municipals 2023

El seu alcaldable, Luís Tirado, va destacar la transversalitat, paritat i renovació de la llista, en  roda de premsa, el passat 26 de març, en una de les seves habituals parades. Va explicar que "en cas de tenir bons resultats, a l'equip de govern hi haurà més dones regidores que homes". De la legislatura actual, continuen en primeres posicions les regidores Eva Herrera i Sonia Martín, mentre que Ramon Martos passa a tancar la llista, després de la veterana Maria Lladó.

Tirado considera que candidatura "és molt representativa del Ripollet actual, amb persones de tots els barris i totes les edats". Va voler deixar clar que sortien "a guanyar", ja que considera que són "l'única alternativa real" i que aquests comicis es disputen "entre Decidim o el PSC". Per al líder del PSC local, "per als que no vulguin una ciutat bruta i mal mantinguda, l'única alternativa de canvi per a Ripollet és la socialista" i va adreçar-se als votants en clau de vot útil perquè, segons ell, no deixin perdre els seus vots a partits que no arribaran al mínim del 5% necessari per entrar a l'Ajuntament.

Redacció ripollet.cat