Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC de Ripollet participa en la trobada de càrrecs electes socialistes del Vallès Occidental

El primer secretari dels socialistes ripolletencs, Luís Tirado, va poder conversar sobre Ripollet amb la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, durant la trobada anual.

El Partit dels Socialistes de Ripollet va ser present dissabte, 6 de novembre, a la trobada de càrrecs electes del PSC al Vallès Occidental, que es va celebrar a la Torre de Can Gorgs de Barberà del Vallès. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment, va comptar amb la presència de Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats. El primer secretari dels socialistes a Ripollet, Luís Tirado, va ser-hi present i va poder conversar amb Meritxell Batet sobre Ripollet.

La trobada de càrrecs electes del PSC de la comarca reuneix els alcaldes i alcaldesses i regidors/es dels diferents municipis del Vallès Occidental, així com càrrecs orgànics del partit. En aquesta ocasió, hi van intervenir Xavier Garcés, alcalde de Barberà; Eva Candela, primera secretària del Vallès Oest i diputada al Parlament; José Luís Jimeno, primer secretari del Vallès Occidental Sud; Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, i Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats, que va posar punt final a l'acte polític.