Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC de Ripollet fitxa Manel, exfutbolista de l'Espanyol, per a la seva candidatura a les Municipals

Manel forma part dels fitxatges de persones "de reconegut prestigi" del municipi, que Tirado vol incloure en l'encapçalament de la candidatura del PSC de Ripollet.

El candidat solialista, Luís Tirado, amb l'exfutbolista, Manel, d'1,90 metres d'alçada.
El candidat solialista, Luís Tirado, amb l'exfutbolista, Manel, d'1,90 metres d'alçada

El cap de llista del PSC i portaveu del grup, Luís Tirado, va presentar divendres, 12 de gener, a l'exfutbolista Manel Martínez, de 49 anys, que anirà com a independent en la candidatura socialista a les Eleccions Municipal de maig. Tirado va destacar la vàlua personal i professional de Manel, qui, segons va avançar, "ocuparà un lloc destacat a la llista" i que Tirado voldria de regidor d'Esports, en cas d'arribar a l'alcaldia. El va qualificar de "persona honesta i professional de l’esport".

Manel va jugar de davanter a Primera Divisió al Logroñés i l'Espanyol, on actualment és gestor esportiu, al departament de captació de joves talents. Veí de Ripollet, la seva entrada en política és deguda a l'amistat amb Tirado. Manel va valorar que els serveis esportius a les entitats i la ciutadania "tenen molt potencial, però són francament millorables" i que pensava que els seus coneixements i experiència podien ser útils "prenent part de la solució dels problemes de la gent". I va postular-se com una persona que sap escoltar i que practica el joc net, tot recordant que en competició havia tingut "molt poques targetes".

Per la seva part, el candidat socialista Luís Tirado va defensar "que l'esport sigui, com la cultura, un eix transversal" que uneixi "la promoció de la salut, de l'esport base i la inversió en equipaments esportius". Quant al futur 3r pavelló, Tirado va advertir que era "un error" la ubicació prevista per l'actual govern i que inclouran en el seu programa una inversió "més potent i cèntrica".

Redacció ripollet.cat