Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC de Ripollet demana un informe de la Intervenció municipal sobre les retribucions dels regidors des de 2014

Els socialistes han demanat informació de les retribucions dels regidors des de 2014 fins a l'actualitat amb l'objectiu de demostrar que Decidim és més costós que l'anterior govern del PSC. Denuncien que han hagut de recórrer al departament d'Intervenció perquè fa prop de cinc mesos que ho estan sol·licitant al govern de Decidim i no han obtingut resposta.

El Partit dels Socialistes de Ripollet va presentar el passat divendres, 22 d'octubre, una sol·licitud a l'Ajuntament en el qual demana un informe del departament d'Intervenció municipal sobre amb el cost total dels equips de govern des de l'any 2014 fins al 2020, i les previsions de cara a aquest 2021 i per a l'any vinent, 2022. La petició del PSC també està signada pels regidors dels grups municipals de Ciutadans i Som. És per això que els socialistes van remarcar, en roda de premsa, que "un total de 9 regidors de l'oposició han signat aquesta sol·licitud".

Luís Tirado, portaveu del PSC Ripollet, va criticar que "aquesta informació ja va ser demanada l'1 de juny per escrit a l'equip de Govern i, gairebé cinc mesos després, encara no hem rebut resposta; tot i que ho vam recordar en l'últim Ple". El portaveu socialista va explicar que l'objectiu d'aquest informe és "corroborar a través dels números que l'actual Govern municipal de Decidim és el més car de la història de Ripollet". Luís Tirado va assenyalar que "es demostraran les falsetats que ha dit l'alcalde quan afirma que el seu govern és un 40% més econòmic que el darrer govern socialista de Juan Parralejo", que va acabar la legislatura el 2015. El Partit dels Socialistes van manifestar que, per aquesta raó, han demanat les dades des del 2014, per tal de poder fer la comparativa.

Finalment, el líder de l'oposició va recordar que continuen a l'espera que la sotsdelegació del govern es pronunciï sobre les dedicacions i retribucions dels tinents d'alcalde Pilar Castillejo i Oriol Mor. Per a Tirado, encara que s'acabi reconeixent que s'ajusten a la realitat, "sí que tenim clar que és poc ètic i transparent". 

JS