Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC critica la manca d'informació sobre el nou servei de menjador escolar

El primer partit de l'oposició denuncia que les escoles i les famílies no han estat encara informades sobre el funcionament del nou servei de menjador escolar.

Regidors del PSC en una imatge d'arxiu de maig de 2021.
Regidors del PSC en una imatge d'arxiu de maig de 2021

L'agrupació local del Partit dels Socialistes ha fet públic un comunicat, crític amb la gestió de la informació sobre els menjadors escolars, on manifesta: "Segons tenim constància, a falta de menys d'una setmana perquè comenci el curs escolar, les escoles de Ripollet no han sigut informades per part de l'Ajuntament de com funcionarà el servei del menjador escolar. Encara no els han informat del nou preu, el nom de l'empresa, on han de pagar el preu del servei i molt menys el menú. Les escoles i les famílies no mereixen aquest tracte per part de l'Ajuntament".

Per tot això, el PSC demana al govern municipal "que informi les escoles de forma correcta, amb totes les dades i amb marge de temps". I els retreu que "han tingut temps suficient per informar, ara s'haurà de fer a darrera hora i amb presses. Quan aquesta és una decisió molt important per les famílies de Ripollet". "No és res nou, així és com ens té acostumat a gestionar el govern de Decidim Ripollet", clou el PSC en el seu darrer comunicat.