Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte participatiu de l’Avinguda del Vallès celebra el seu acte final

Aquest diumenge, 3 de juliol, se celebra l'acte final del procés participatiu de l’Avinguda del Vallès, entre les 10 i les 13 h, amb tot d'activitats lúdiques, infantils i esportives a la N-150, al seu pas per Cerdanyola del Vallès.

Aquest diumenge, 3 de juliol, se celebrarà l’esdeveniment final del projecte de l’Avinguda del Vallès. L’acte tindrà lloc al tram de la carretera N-150 al seu pas per Cerdanyola del Vallès, amb tot d’activitats familiars i l’objectiu d’explicar a la ciutadania els resultats del procés participatiu dels últims mesos. Els assistents podran gaudir d’una N-150 sense trànsit, ja que es tallarà l’accés de vehicles a la zona de les activitats. Els actes començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins a les 13 h.

La intenció del projecte Avinguda del Vallès és repensar l’entorn de l’N-150 des de Montcada i Reixac a Barberà, passant per Ripollet i Cerdanyola. La finalitat és transformar aquesta artèria viària, que comunica les quatre ciutats, en un espai més amable amb els veïns i veïnes, amb espai per al passeig, i respectuós amb el medi ambient.