Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Mamicria celebra els 10 anys de la seva creació amb una festa

La festa dels 10 anys de Mamicria, un projecte que treballa per visibilitzar les cures en la criança dels nadons, es durà a terme aquest dissabte, 21 d’octubre, de 10.30 a 13 h, a la plaça del Molí. L’acte està organitzat per la Xarxa de Primera Infància, impulsada per Populus Labora, i comptarà amb diverses activitats familiars.

La plaça del Molí acollirà aquest dissabte, 21 d’octubre, al matí una festa per commemorar els 10 anys del projecte Mamicria, que vol visibilitzar les cures en la criança dels nadons i els infants més petits. L’acte està organitzat per la Xarxa de Primera Infància de Ripollet, una plataforma impulsada pel Grup Motor de Cures de Populus Labora, la Comunalitat de Ripollet, que està reactivant aquesta iniciativa que enguany celebra els 10 anys des de la seva creació.

La festa comptarà amb diferents activitats especialment pensades per a famílies amb infants de 0 a 6 anys, però també hi haurà espai per a infants de més edat. Així doncs, hi haurà les següents activitats:

  • Un arbre col·lectiu on compartir les experiències
  • Un espai de joc per a nadons i infants
  • Un taller per crear banderoles
  • Un taller de reflexologia podal per a nadons a càrrec de l'especialista Eva Morte (es recomana inscripció prèvia a mamicria.ripollet@gmail.com)
  • Un mercat de la desafecció vers les coses materials, organitzat per famílies de Mamicria Plus, per tal d’incentivar des de petits un consum responsable donant una segona vida a aquelles coses que ja no fem servir. Una iniciativa especialment pensada per treballar amb els infants el fet de desaferrallar-se dels objectes alhora que s’inculca la importància de cuidar el planeta.
  • Discurs commemoratiu de tancament per celebrar tots aquests anys i la continuació del projecte

La festa també servirà per anunciar les noves trobades presencials que es fan una vegada al mes per a embarassades i famílies amb nadons en les quals comparteixen experiències.

La Xarxa de Primera Infància està activada per diferents entitats i persones del municipi que estan connectades amb la infància. L’objectiu principal és visibilitzar la primera infància (dels 0 als 6 anys) a Ripollet i tot el que s’hi relaciona. Per a més informació, podeu escriure al mail xarxaprimerainfancia@gmail.com i podeu visitar el seu perfil d’Instagram @xarxa.primerainfancia.ripollet.

Redacció ripollet.cat - JS