Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa “Ripollet és Cultura!” oferirà com cada any cursos i tallers per a tothom

Com cada mes de setembre, s'obre la inscripció a l'oferta formativa de l'Ajuntament i entitats, reunida en el programa "Ripollet és Cultura!".

Com cada inici de curs, durant aquestes primeres setmanes de mes de setembre s'obre la inscripció a l'oferta formativa de l'Ajuntament i entitats, reunida en el programa Ripollet és Cultura! Aquestes activitats es duran a terme repartides en més d'una desena d'equipaments, amb el Centre Cultural com a punt neuràlgic, a més dels centres cívics i en col·laboració amb diferents entitats. El curs es durà a terme del 2 d'octubre al 28 de juny.

Centre Cultural

Aquest curs tornen els tallers per a adults de ioga, pintura, puntes de coixí, cuina tradicional i s'estrena el de cuina del món. Com a novetat, també s'incorporen els nous tallers per a infants de còmic/manga, robòtica i un taller científic. Hi ha diferents grups d'edat. Els dissabtes al matí hi haurà tallers familiars d'experimentació i cuina; a més de visites a exposicions i museus adreçades als adults.

Podreu trobar més informació i formalitzar les inscripcions a partir de dimarts vinent, 12 de setembre, i fins al 22 de setembre. Les inscripcions es poden realitzar:

PRESENCIALMENT

Centre Cultural

Rbla. de Sant Jordi, 2-4

Tel. 935 046 025

A/e: cultura@ripollet.cat

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 17 a 22 h

OAC, amb cita prèvia

EN LÍNIA

● ripollet.cat

PREUS

● Cursos i tallers: 35,40 €/mes

● Activitats en família: 4 €/activitat i infant

Biblioteca Municipal

Hi trobareu els cicles "L'hora del conte" i "L'hora petita", les sessions creatives de foment de la lectura "Il·lustra'm" i el Taller d'escriptura creativa. A més, hi ha 10 clubs de lectura de caràcter mensual, incloent-hi el nou club de novel·la jove.

Equipaments educatius

El Casal de Joves i el Casal d'Avis programen contínuament tallers i activitats gratuïtes. El CFA Jaume Tuset també promou diversos tallers organitzats pel centre i l'Associació Cultural. L'Escola Municipal de Música dona formació musical general, de cant i d'instruments i, finalment, l'Oficina de Català imparteix cursos de diferents nivells presencials i en línia.

Tallers d'entitats

La guia Ripollet és Cultura! també recull una vintena d'entitats que ofereixen cursos i tallers de tota mena: arts decoratives, balls de diferents tipus, costura i patchwork, txi-kung, fotografia, gralla i tabal, ioga per a adults, embarassades i infants, teatre, treballs manuals, pilates, punt i ganxet, puntes de coixí, robòtica, tertúlies literàries, etc. Per inscriure-s'hi, cal contactar directament amb les entitats organitzadores. Per la seva part, les associacions locals també poden formar-se en signatura digital, redacció de memòries, cartelleria amb Canva, inclusió social i organització d'activitats al carrer.

Redacció ripollet.cat