Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa electoral del PSC compta amb unes 200 propostes, la majoria centrades en accions en els barris

El candidat a l'alcaldia del Partit dels Socialistes, Luís Tirado, remarca que "Ripollet necessita un canvi" durant la presentació del programa electoral, i posa l'accent en diverses propostes de cara a les Municipals, com ara la negociació amb Urbaser per retornar els contenidors de recollida selectiva als carrers, la construcció del nou pavelló d'esports a la zona dels Pinetons o la reforma integral de l'aparcament de la plaça del Molí, entre altres.

El PSC de Ripollet va presentar dissabte passat, 13 de maig, el seu programa electoral de cara a les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. El seu candidat a l'alcaldia, Luís Tirado, acompanyat amb la resta de companys de la llista electoral, va explicar que aquest document compta amb prop de 200 propostes, moltes d'elles identificades i centrades en accions determinades als diferents barris de la ciutat. "Es tracta de petites fites que realitzarem a cada barri; d'aquesta manera, els veïns i veïnes sabran de manera clara què farem a cada zona del municipi, ja que hem volgut elaborar un programa electoral pensat per a les persones", indicava Tirado. El candidat socialista va destacar que "Ripollet necessita un canvi, no ens podem permetre quatre anys més d'incapacitat de gestió manifesta com la que té el govern actual de Decidim; per això, volem guanyar les eleccions de forma clara i rotunda perquè el PSC és el canvi que Ripollet necessita".

Negociació sobre la recollida selectiva

Durant la presentació, el candidat del Partit dels Socialistes va avançar algunes de les propostes més destacades del seu programa electoral. Sobre un dels temes que més es parla durant aquesta campanya electoral, la recollida de residus, Luís Tirado va manifestar: "Una de les primeres accions que farem com a govern serà negociar amb Urbaser perquè tornin els contenidors de recollida selectiva als carrers".

El PSC aposta per construir un nou pavelló d'esports de grans dimensions, a la zona dels Pinetons, a tocar de la llar d'infants, l'escola, i la futura residència per a la gent gran. Sobre aquest pròxim equipament, el cap de llista socialista es va comprometre "a aconseguir els 10 milions d'euros aproximats que falten per fer realitat aquest projecte; Decidim ha signat unes ajudes per valor d'uns 4 milions i escaig, i el PSC buscarà el finançament que manca".

Centralitzar tota l'atenció als veïns i veïnes

Quant a altres propostes, el Partit dels Socialistes de Ripollet té la previsió de centralitzar tots els serveis d'atenció als veïns i veïnes i a empreses en un mateix espai, que seria el local ubicat davant del Mercat Municipal, que pròximament quedarà buit un cop l'abandoni la cadena de supermercats que l'ocupa ara. "El nostre desig és recuperar-lo i habilitar-lo perquè la ciutadania i les empreses hi trobin totes les oficines d'atenció i, com que és molt gran, també habilitarem espais per a les entitats culturals de la ciutat", va assenyalar Luís Tirado. Així mateix, el PSC també té l'objectiu de realitzar una reforma integral de l'aparcament de la plaça del Molí, juntament amb el seu entorn, que inclou la mateixa plaça.

L'habilitació d'una nau industrial com a espai per a activitats culturals, l'impuls d'un Consell de la Infància, on els infants facin les seves propostes sobre la ciutat, i una potenciació de l'atenció psicològica per als joves, així com ajudes per al lloguer social són altres de les propostes que es van destacar durant la presentació del programa electoral.

Podeu consultar el programa electoral complet del PSC de Ripollet en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - JS