Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de Vox Barcelona, Joan Garriga, dona suport al candidat Argyris Hortas pel Mercat Setmanal

El candidat a l'alcaldia per part de Vox, Argyris Hortas, fa campanya electoral pels carrers de Ripollet acompanyat del president del comitè executiu provincial i del diputat Manuel Acosta.

Pocs dies abans de les Eleccions Municipals, el candidat de Vox, Argyris Hortas, ha passejat pel Mercat Setmanal aquest dimecres, 24 de maig, repartint la seva propaganda electoral i parlant amb els veïns i veïnes que se li acostaven. L'acompanyaven el president del comitè executiu provincial de Barcelona, Joan Garriga, i el diputat al Parlament Manuel Acosta. El president de Vox Barcelona s'ha mostrat convençut de l'entrada del partit al consistori. "A Ripollet vam ser la tercera força amb 11% dels vots en les últimes eleccions al Parlament, i això es notarà en aquests comicis, en els quals l'Argyris Hortas i els companys entraran amb força a l'Ajuntament", ha destacat Joan Garriga.

Per la seva banda, el candidat Argyris Hortas ha resumit alguns punts del seu programa electoral com ara "l'eliminació del sistema de recollida d'escombraries porta a porta, donar solució en un màxim de 48 hores als molts problemes d'ocupació d'habitatges que pateix la ciutat i reduir les taxes abusives que s'estan pagant". Respecte a la violència de gènere, Hortas ha declarat: "Volem reduir la despesa destinada a l'àmbit de gènere perquè, segons les estadístiques, a Ripollet no hi ha cap tipus de violència de gènere ni masclista".

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-pol-municipals-vox-visita-mercat-240523-33.JPG