Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Poliesportiu Municipal inicia el nou curs que comptarà amb una vintena de classes setmanals

Aquest mes de setembre s’han reprès les activitats dirigides de sala i molt aviat s’iniciaran les aquàtiques. També es treballa per reprendre el programa d’esport extraescolar, suspès per la pandèmia.

Són moltes les persones que després de l’estiu reprenen la seva rutina laboral i també esportiva. El Poliesportiu Municipal ja es troba a ple rendiment per acollir els seus prop de 12.000 abonats. També la resta d’instal·lacions esportives acullen ja els entrenaments i partits de la nova temporada de les entitats locals. Aquest mes de setembre ha reobert el gimnàs i la piscina coberta, a més d’iniciar-se les activitats dirigides, que s’ampliaran a l’octubre amb les aquàtiques. La piscina descoberta es mantindrà oberta fins a finals d’octubre, de 12 a 18 h, per a la pràctica de natació.

ripollet-esp-activitats-dirigides-setembre-01.png

Quant a les activitats dirigides, en aquests moments s’ofereixen una vintena de classes setmanals, tant en horari de matí com de tarda i de diferents intensitats. Recordem que per accedir-hi, cal ser abonat i adquirir el BAD (Bo d’Activitats Dirigides). La reserva, tant de les activitats dirigides, com de les pistes de tenis, pàdel, la piscina coberta i la descoberta (fora de la temporada d’estiu) es pot fer en línia des del passat mes de maig. 

 

Cursos de natació

ripollet-esp-cursos-natacio-infantil-202122.jpg

Del 20 al 30 de setembre es podrà tramitar la preinscripció per als cursos de natació infantil, prioritàriament, de forma electrònica, a través de ripollet.cat. També es pot fer presencialment, amb cita prèvia, al Poliesportiu, de 8.30 a 14 h. L’activitat està dirigida a infants i joves nascuts entre 2008 i 2019. La llista de persones admeses es publicarà el 7 d’octubre i els cursos s’iniciaran el dia  13 d’octubre.

Des d’Esports també es treballa per poder reprendre aquest nou curs el programa d’esport extraescolar, suspès per la pandèmia l’any 2019 i que el curs passat ja no es va poder iniciar. En els pròxims dies, les AMPA rebran tota la informació per començar a organitzar l’esport a l’escola.

 

Reforma del Poliesportiu durant el curs

L’Ajuntament espera que entre finals d’aquest any i principis de 2022 s’iniciïn les obres de la primera fase del projecte de reforma del Poliesportiu, aprovat per l’AMB. Amb un cost d’uns 4,9 milions d'euros, aquesta primera fase manté l'estructura de l'edifici central i preveu l'enderroc de l'annex, on estan ara els vestidors de la piscina descoberta. El nou edifici inclourà, al soterrani, oficines i magatzems d'entitats i part de l'espai de tenis taula; a la planta baixa, vestidors dels cursos de natació i piscina descoberta; a la primera planta, oficines i gimnàs i a la segona, més oficines. L'execució prevista d'aquesta primera fase és de 18 mesos.

 

NdP