Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple Municipal aprova per unanimitat la pròrroga per dos anys més de la gestió de les escoles bressol municipals per part de l'empresa pública Genera

La sessió plenària de l’Ajuntament de Ripollet també va tirar endavant la prestació de la neteja de les instal·lacions i equipaments municipals per part de l'empresa pública Genera per un termini de cinc anys.

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar aquest dijous, 25 de maig, una nova sessió del seu Ple Municipal. Després dels primers punts de tràmit i administratius, l’alcalde José M. Osuna va donar compte de l’informe resum dels resultats del control intern de l’exercici 2022, tal com assenyala la Llei reguladora de les hisendes locals.

A continuació, el Ple va aprovar, amb l'abstenció de Ciutadans, el reconeixement extrajudicial de crèdit 06-2023, per una despesa de 4.295,50 €, destinada al subministrament d’un transmissor a Ripollet Ràdio, durant l’exercici 2022, autoritzant així la despesa.

ripollet-ple-municipal-250325-01.jpeg

Tot seguit, es va aprovar la modificació de la Relació de Llocs de Treball per aplicar l’increment retributiu del 2,5% al personal municipal, així com als càrrecs electes amb dedicació exclusiva i parcial. També va tirar endavant la taula retributiva per al personal laboral temporal de plans d’ocupació. El punt va rebre el vot favorable de Decidim, Som Ripollet i els regidors no adscrits Eugeni Montanuy, Caridad Pérez i Josep Gabarra, i l’abstenció de Ciutadans i el PSC.

ripollet-ple-municipal-250325-05.jpeg

Seguidament, es va aprovar l’encàrrec de la prestació de la neteja de les instal·lacions i equipaments municipals per part de l'empresa pública Genera, per un termini de cinc anys, fins al novembre del 2028. El pressupost màxim per aquest encàrrec seria de quasi 12,5 milions d'euros, repartits al llarg d'aquests cinc anys. El punt va tirar endavant amb el vot favorable de tots els regidors, excepte l’abstenció de Ciutadans.

A continuació, el Ple Municipal va tirar endavant per unanimitat la pròrroga per dos anys més de la gestió de les dues escoles bressol municipals per part de l'empresa pública Genera. La pròrroga implica també una modificació del preu de l'encàrrec, per tal d'atendre l'increment de la massa salarial. Així doncs, el pressupost, des d'aquest juliol del 2023 fins al juny de 2025 serà d'1.209.991 euros.

ripollet-ple-municipal-250325-04.jpeg

El pròxim 14 de juny tindrà lloc una sessió extraordinària de tancament de mandat.

Redacció ripollet.cat - JS