Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple Municipal aprova per unanimitat la tarifació social de les escoles bressol i crèdit per comprar material per al porta a porta

El Ple va començar amb la lectura d'un text institucional, consensuat per la Junta de portaveus, de rebuig a l'atac de Rússia contra Ucraïna. El Ple Municipal es pot tornar a escoltar a ripolletradio.cat i veure al canal de Youtube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet va aprovar, el passat dijous 24 de febrer, per unanimitat la modificació definitiva del preu públic de les escoles bressol i l'establiment de la tarifació social, després d'acceptar parcialment les al·legacions de les famílies de l'Escola Bressol La Verema.

El primer punt de l'ordre del dia, que es va aprovar per unanimitat, era la declaració de parcel·la sobrera d'una porció de la via pública al davant del c. de Calvari, 145. El punt es va acordar amb el vot favorable de tots els grups municipals i del regidor no adscrit.

El següent punt del Ple Municipal també es va aprovar, provisionalment i per unanimitat. Es tracta de la modificació de l'Ordenança Fiscal Reguladora de l'Impost Sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (IIVTNU) per tal d'adaptar-la al Reial decret llei 26/2021, de 9 de novembre.

ripollet-ple-2402223.JPG

Seguidament, es va aprovar una modificació de crèdits per 600.000 euros per a la compra de material per a la implantació del servei de recollida selectiva de residus porta a porta, després de detectar un error de càlcul en el plec. El punt es va aprovar amb el vot favorable de Decidim, Som Ripollet i el regidor no adscrit, el vot contrari de Ciutadans i l'abstenció del PSC.

Per últim, es van aprovar per unanimitat les dues mocions presentades pel Partit dels Socialistes, una amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, i l'altra, en defensa dels interessos de la Gent Gran davant les entitats bancàries. Totes dues mocions han estat signades per tots els grups municipals i el regidor no adscrit.

ripollet-ple-2402222.JPG

El Ple Municipal va començar amb la lectura d'un text institucional, avalat per la Junta de portaveus, de rebuig a l'atac de Rússia contra Ucraïna. El Ple Municipal es pot tornar a escoltar a ripolletradio.cat i veure al canal de Youtube Ripollet TV.