Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova més d'un milió d'euros per al projecte de recuperació de la llera dels rius

El Ple Municipal ordinari del mes de juny va aprovar una modificació de crèdits d’1,3 milions d’euros, provinents del romanent de tresoreria, que es destinaran principalment a la recuperació de la llera dels rius, a la plataforma de serveis per a la gent gran, a millores al Teatre Auditori i a la nova Deixalleria.

Aquesta modificació de crèdit, que pretén destinar 1,1 milions d'euros extra al projecte de recuperació de la llera dels rius, 100.000 euros més al projecte executiu de la residència i 70.000 euros a les altres inversions, va comptar amb el vot favorable de Decidim i Ciutadans i el vot contrari de la resta de forces.

També es va aprovar inicialment l’ordenança de transparència i administració electrònica, atenent a la legislació vigent, per unanimitat. També es va aprovar per unanimitat la creació del consell municipal de desenvolupament econòmic local de Ripollet, així com les pròrrogues dels convenis de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Pel que fa a la moció presentada pel PSC, per adherir-se al programa VIOPET per acollir els animals víctimes de violència, va rebre el suport de totes les forces.