Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova per unanimitat l'inici de la licitació de les obres de la nova residència

El consistori en conjunt va votar a favor d'aquest punt i, posteriorment, també es va aprovar, de forma definitiva, el projecte de reforma dels carrers Balmes, Maragall i Puigmal de Ripollet, un cop desestimades les al·legacions del grup municipal Decidim. El Ple es pot recuperar a ripolletradio.cat i al canal de YouTube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar aquest dijous, 25 d'abril, el Ple Municipal, com és habitual i com a punt més destacat es va aprovar per unanimitat donar inici al procés per licitar les obres de construcció d'una residència per a gent gran a Ripollet. El pressupost d'execució actualitzat és de 17.476.010,54 euros i es preveu que estigui finalitzada abans de l'octubre de 2026.

D'altra banda, també es va aprovar, amb el suport de tots els grups polítics, el nomenament dels representants municipals al Consell Escolar Municipal (CEM). Els representants seran tots els regidors i regidores del consistori a excepció de l'alcalde de Ripollet, Luis Tirado, que ha delegat la presidència en el regidor d'Educació, Óscar López.

Foto del ple2.jpg

A continuació es va procedir a l'aprovació definitiva del projecte de reforma dels carrers Balmes, Maragall i Puigmal de Ripollet, redactats pels Serveis Tècnics municipals, amb un pressupost de 309.681,37 euros. Un cop desestimades les 8 al·legacions que el grup de l'oposició, Decidim Ripollet, havia presentat, el punt es va aprovar amb el vot favorable del PSC Ripollet, Esquerra Republicana de Ripollet i VOX, i les abstencions del PP Ripollet i Decidim.

Foto del ple 3.jpg

Seguidament, es va portar a debat el nomenament d'un enginyer municipal com a inspector tècnic en relació amb el contracte d'abastament d'aigua potable que l'Ajuntament té amb SOREA, per tal de acomplir les actuacions necessàries per al correcte traspàs del servei a l'AMB. Es va decidir favorablement amb els vots de PSC i ERC i les abstencions de la resta dels partits municipals.

El punt 7 del Ple Municipal tractava sobre la tercera modificació del contracte de recollida de residus, per tal d'incrementar i substituir contenidors, els serveis tecnològics i de control i altres modificacions per al compliment de nous requeriments normatius. Aquestes modificacions suposen un increment del preu inicial de contracte de 804.897,43 euros i es van aprovar amb el vot favorable del PSC i ERC, les abstencions de PP i Decidim i el vot en contra de VOX.

El següent punt aprovat al Ple va ser la modificació pressupostària per un import de 434.069,05 euros, destinats a millores en les instal·lacions del subministrament d'aigua, per a fer front a la sequera. La votació va tirar endavant amb els vots favorables de PSC, ERC i Decidim i l'abstenció de PP i VOX.

Foto del ple 4.jpg

Posteriorment, es va aprovar inicialment la modificació del text sobre la "Normativa reguladora del sistema de productivitat per al personal al servei de l'Ajuntament de Ripollet". Aquest punt va comptar amb el suport del PSC, ERC i Decidim i les abstencions del PP i VOX.


En el 10è punt del Ple Municipal es va decidir per unanimitat l'actualització de l'inventari General de béns de l'Ajuntament, en data de 31 de desembre de 2023, que ascendeix a un total de 144.854.644,53 euros.

Foto del ple 5.jpg

Es va tancar el ple, com és habitual, amb el punt de precs i preguntes. El Ple es pot recuperar a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

Redacció Ripollet.cat - DVT.