Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova definitivament el Reglament del registre municipal d'entitats i associacions ciutadanes

Després de valorar les al·legacions presentades en els 30 dies hàbils des de la primera aprovació en sessió plenària del 29 de febrer de 2024, el Ple Municipal de Ripollet va aprovar aquest punt, de forma definitiva, amb els vots a favor de tots els partits a excepció de l'abstenció de Decidim. El Ple es pot recuperar a ripolletradio.cat i al canal de YouTube Ripollet TV.

L'Ajuntament de Ripollet ha celebrat aquest dijous, 27 de juny, el Ple Municipal, com és habitual a la Sala de Plens, i com a punt més destacat es va aprovar de forma definitiva el Reglament del Registre municipal d'entitats i associacions ciutadanes. Aquest Reglament, que ja es va aprovar inicialment en la sessió plenària del 29 de febrer de 2024, va rebre al·legacions en els següents 30 dies hàbils que van ser valorades i, per tant, estimades o desestimades, per finalment, acabar aprovant el punt de forma definitiva amb els vots a favor de tots els partits excepte del grup municipal Decidim Ripollet.

ple1.jpg

Deixant de banda l'aprovació d'aquest punt, el Ple Municipal va començar, com és habitual, amb l'aprovació de les actes anteriors i el despatx d'alcaldia, on es va donar compte dels decrets i els acords de les JGL. Posteriorment, ja en el punt 4, es va portar a debat l'Aixecament dels percentatges de l'article 174.3 TFLRHL a la licitació del contracte de serveis tècnics en fase d'obra del projecte bàsic i executiu de les obres d'una residència i un centre de dia per a la gent gran de Ripollet. Aquest punt, que fa referència a les futures obres per construir aquests dos equipaments municipals per a la gent gran de Ripollet, es va aprovar per unanimitat amb el vot a favor de tots els partits municipals.

ple2.jpg

Posteriorment, els punts 5 i 6 de la sessió feien referència a comptabilitat professional de dues persones treballadores de l'Ajuntament de Ripollet i es van aprovar per unanimitat.

ple-treballadors.jpg

A continuació, amb el punt 7, es va portar a la sessió la baixa de la concessió de la parada 3-4 i la meitat de la 5 del Mercat Municipal. La persona titular d'aquestes parades i de la seva concessió va fer aquesta petició, que va ser aprovada per unanimitat en la sessió plenària.

Es va tancar el ple, com és habitual, amb el punt de precs i preguntes. El Ple es pot recuperar a ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

Redacció Ripollet.cat - DVT.