Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ministeri de Transports adjudica l'estudi informatiu per a la nova connexió ferroviària de Rodalies entre el Vallès Occidental i el Vallès Oriental

L'estudi, adjudicat per 744.150 euros, té un termini de 30 mesos per a la seva redacció. El projecte inclourà la realització d'un estudi de viabilitat d'una nova estació de Rodalies a Ripollet.

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat per 744.150 euros (IVA inclòs) la redacció d'un estudi informatiu de la nova connexió ferroviària de Rodalies entre el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. El termini de redacció de l'estudi, adjudicat a l'empresa TPF GETINSA EUROESTUDIS, S.L., és de 30 mesos per a la seva realització.

L'estudi consisteix a definir i analitzar quines són les possibilitats tècniques per establir una nova connexió de Rodalies entre les línies Barcelona-Sabadell-Terrassa i la línia Papiol-Mollet. Així mateix, el contracte inclou la realització d'un estudi de viabilitat d'una nova estació de la línia R8 de Rodalies a Ripollet.

El contracte inclourà tot el procés fins a l'aprovació definitiva de l'estudi informatiu, com ara l'estudi de viabilitat de l'actuació, la prestació de serveis d'enginyeria i l'anàlisi d'al·legacions, entre altres. Aquesta actuació s'emmarca en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030, un document de contingut tècnic-econòmic que conté la proposta d'actuacions en infraestructures ferroviàries i material rodant a Catalunya.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS