Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de revistes de la Biblioteca Municipal pren enguany un caràcter solidari

Per cada litre de llet que aportin, les persones participants podran emportar-se cinc revistes o tres llibres, que la Biblioteca de Ripollet ha retirat del seu fons. La llet recollida es donarà a Creu Roja.

La Biblioteca Municipal organitza un any més, del 18 al 23 de març, el Mercat de revistes, una activitat on les persones usuàries que s’acosten a l’equipament poden endur-se aquelles revistes antigues que la biblioteca retira del seu fons. Com a novetat, aquest any, per aconseguir les revistes que la Biblioteca ha donat de baixa, caldrà fer una aportació solidària de llet que es destinarà íntegrament a Creu Roja Cerdanyola-Montcada-Ripollet.

Així, per cada litre de llet aportada, els usuaris i usuàries es podran emportar cinc revistes o tres llibres. Es demana llet perquè és un dels aliments que acumulen més demanda i del qual, al mateix temps, hi ha més dèficit en els bancs d’aliments. Creu Roja s’encarregarà de repartir la donació entre les famílies en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu de modificar el Mercat de revistes i realitzar un intercanvi de llibres i revistes per llet és dotar aquesta activitat d’un component solidari. Des de la Biblioteca Municipal es fa una crida als veïns i veïnes per fer créixer i participar d’aquesta iniciativa, que ja està força consolidada.

Redacció ripollet.cat - NdP