Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de Nadal i el Quinto dels Diables donen la benvinguda a les festes nadalenques

El Mercat de Nadal estarà instal·lat a la plaça de l'Onze de Setembre durant tot aquest cap de setmana, 11 i 12 de desembre, i els Diables de Ripollet estrenen els seus tradicionals Quintos aquest dissabte a la nit.

Després de la bona acollida que va tenir el Mercat de Nadal l'any passat, aquest cap de setmana de l'11 i 12 de desembre tornarà a la plaça de l'Onze de Setembre. El Mercat d'artesania i restauració s'obre enguany també a l'art i estarà instal·lat durant tot el dia de dissabte i diumenge al matí, fins a les 15 h. Per engrescar el Mercat, dissabte a les 6 de la tarda hi haurà balls de Bollywood a càrrec de l'Associació Colors del Vallès. Diumenge al migdia també es podrà gaudir d'un espectacle, concretament de jazz a càrrec de la vocalista Ster Wax.

Aquest cap de setmana també s'estrena el tradicional Quinto que organitza els Diables de Ripollet. S'obrirà el teló del Quinto dissabte a partir de les 21 h al Centre Cultural. Diumenge al migdia, es durà a terme un quinto infantil i solidari amb la Marató de TV3 i, a la tarda, una nova cita del Quinto a partir de les 18 hores. El Quinto de Diables se celebrarà durant tres caps de setmana, incloent-hi Nadal i Sant Esteve, al Centre Cultural.

Amb aquestes dues cites, Ripollet dona la benvinguda a les festes de Nadal en el seu vessant més cultural, després de l'encesa dels llums nadalencs. Podeu consultar el programa d'activitats de Nadal a Ripollet en el següent enllaç.

JS