Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de la Vinya estrena nou espai

El Mercat de la Vinya torna aquest any, adaptat també a les mesures sanitàries i amb prudència a l’hora de programar les activitats. Hi haurà actes de divendres a diumenge, tant al matí com a la tarda, de manera constant.

Activitat del Mercat de la Vinya (arxiu).
Activitat del Mercat de la Vinya (arxiu)

A la plaça d’en Clos –amb propostes musicals, artístiques i de màgia per a tota la família–, amb un màxim de 70 assistents per activitat i cita prèvia a la plataforma de reserva d’entrades de la Festa Major; al carrer del Doctor Figuerola tindrem el Vinyart, la Fira d’Artesania d’oficis tradicionals així com el Ludiespai, amb jocs per a infants i famílies relacionats amb la Vinya; al carrer dels Afores i fins al carrer Escoles hi haurà el Racó del Tast, amb tastos de vins i caves així com altres productes i showcookings, amb reserva d’invitacions per correu electrònic i 25 places de límit per activitat, i per últim el pati de l’Escola Anselm Clavé, que es convertirà en la Casa de la Vinya amb dues exposicions relacionades amb oficis tradicionals de la vinya i una trepitjada virtual simbòlica, així com la Gastrovinya, amb onze carpes amb paradistes locals.

Enguany la reivindicació d’aquest Mercat de la Vinya és, promocionar el passat vitivinícola de Ripollet i el seu valor, fer una aposta gastronòmica de qualitat i proximitat, incorporant-hi restauradors i artesans locals per mostrar el potencial que té la vila. S’ha buscat un equilibri d’activitats atractives per a tots els públics, un fet afavorit per la intergeneracionalitat de la subcomissió de la vinya dins la Comissió de la Festa Major. Un relat que engloba tradició, innovació, patrimoni i festa al voltant de la vinya a Ripollet.