Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de la Vinya consolida els seus espais en la Festa Major 2022

Un any més, el Mercat de la Vinya serà un dels grans epicentres de les activitats de la Festa Major de Ripollet, que se celebrarà del 26 al 29 d'agost. En aquesta edició, s’ubicarà des del carrer dels Afores fins al carrer Pizarro, a la plaça d’en Clos i al pati de l’Escola d’Anselm Clavé.

Des del 2016, quan es va estrenar, el Mercat de la Vinya s’ha convertit en un dels centres neuràlgics de la Festa Major. A poc a poc ha anat creixent, edició rere edició, incorporant nous espais i propostes. Enguany, el Mercat de la Vinya s’ubicarà des del carrer dels Afores fins al carrer Pizarro, a la plaça d’en Clos i al pati de l’Escola d’Anselm Clavé. Un any més, tornarà a ser un punt per potenciar el comerç i la restauració local, alhora que recordarà i difondrà el patrimoni de Ripollet.

Es mantenen les seves diverses propostes: la mostra gastronòmica, i de vins i caves, el Gastrovinya; el Racó del tast amb maridatges de productes de proximitat; el Ludivinya, amb una zona de jocs destinada a públic familiar, i la zona de concerts i actuacions a la plaça d’en Clos.

Aquest any, però, no hi haurà la Casa de la Vinya. La raó és que el CIP Molí d’en Rata acull l’exposició “Al Vallès, som gent de vinya”, una mostra creada en col·laboració entre els museus de Ripollet, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Rubí. L’exposició segueix la tradició del cultiu de la vinya, que uneix als pobles del Vallès, per tal d’explicar les lluites de la societat pagesa catalana al llarg dels segles, la seva unió en els cellers cooperatius i la desaparició del conreu amb la industrialització. La mostra “Al Vallès, som gent de vinya” es podrà visitar durant els dies de la Festa Major i quedarà instal·lada al CIP Molí d’en Rata fins al pròxim 9 de gener.

Recordeu que podeu descarregar íntegrament el programa de la Festa Major de Ripollet en aquest enllaç. Ja es poden realitzar les inscripcions prèvies a les activitats del Mercat de la Vinya en aquest enllaç.

Tot seguit, podeu consultar les diverses activitats que se celebraran al Mercat de la Vinya durant la Festa Major de Ripollet 2022.

VINYA_1.jpg

VINYA_2.jpg

VINYA_3.jpg

VINYA_4.jpg

VINYA_5.jpg

VINYA_6.jpg

VINYA_7.jpg

VINYA_8.jpg

VINYA_9.jpg

VINYA_10.jpg

VINYA_11.jpg

VINYA_12.jpg

VINYA_13.jpg

VINYA_14.jpg

VINYA_15.jpg

VINYA_16.jpg