Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Jovent Republicà de Ripollet rebutja la decisió de posar una pantalla gegant pels partits de la selecció

Han emès un comunicat en el qual lamenten que el govern de Ripollet hagi emprat recursos per posar una pantalla gegant per veure els partits de la selecció Espanyola "donant resposta al prec de VOX".

Membres del Jovent Republicà.
Membres del Jovent Republicà

Des del Jovent Republicà de Ripollet expressen el seu rebuig ferm a "la decisió del regidor d'esports del PSC de col·locar una pantalla gegant per veure els partits de la selecció espanyola masculina durant l'Eurocopa", tal com han expressat en un comunicat als mitjans municipals de Ripollet.

Així mateix, les raons que exposen són les següents:

Destaquen, en primer lloc, que "ens sembla inacceptable que s'hagi respost al prec de VOX per col·locar aquesta pantalla", ja que, afegeixen, "ens sembla molt incoherent si es té en compte que el Pacte Antifeixista, que el PSC també va signar, inclou de forma explícita no normalitzar ni legitimar l'acció política de formacions d'extrema dreta".

D'altra banda, des de les joventuts d'Esquerra, també exposen que el partit es retransmet en obert i no hi ha cap jugador de Ripollet, per tant, "és innecessari emprar recursos i espais públics per a facilitar-ne el seguiment si tothom el pot veure si ho desitja".

Afegeixen finalment que, si malgrat tot això, realment es vol fer aquesta acció, "lamentem que hagi estat únicament amb futbol masculí; i reclamem que des de la regidoria s'aboquin més esforços en la promoció de l'esport femení".

Conclouen el comunicat afirmant que "el jovent independentista no sentim com a pròpia una selecció que representa un estat que empresona i espolia pobles, i que no representa la Catalunya Nord. La Roja no és la nostra".

Redacció Ripollet.cat - NdP / DVT.