Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Gremi d'Hostaleria vol obrir més col·laboracions amb la ciutat de Sant Cugat

El ripolletenc Jordi Moya, president de l'entitat, es va reunir amb la regidora de Comerç santcugatenca per explorar futures campanyes i activitats, com les que ja es desenvolupen des de fa anys a Ripollet, com pot ser l'Enfira't.

El president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental, Jordi Moya, es va reunir dimecres de la setmana passada amb la tinenta d'alcaldessa de Sant Cugat de Comerç i Atenció a l'Empresa, Elena Vila. L'objectiu de la trobada és obrir una nova línia de col·laboració del gremi amb la ciutat de Sant Cugat. Recordem que l'entitat gremial representa uns 700 hostalers de 9 ciutats i municipis del Vallès, amb una molt important implantació a Ripollet i Cerdanyola.

Durant la reunió, a la que també hi va assistir el dinamitzador del Gremi, el també ripolletenc Ferran Tornel, es va parlar dels agremiats actuals i dels que podran ser-ho. A més, es van plantejar campanyes i activitats per al 2022 i el 2023, com les iniciatives que ja s'organitzen amb assiduïtat a Ripollet, com pot ser l'Enfira't del mes d'abril.

JS